miercuri, 26 noiembrie 2008

Generatia Pokemon

Unde ne ducem si in ce directie? De fapt, oare mai avem un scop in viata?! Chiar si de ala comunist, macar de bine de rau era un scop.... Sau azi facem afaceri!?! Sau, in fine, asta ne-am dori, de asta dam la FEEA, nu?! Sincer, eu as da la buci la FEEA, ca acolo macar ai unde sa dai!! :) Te uiti in jur si dai la o facultate care chiar iti place, dar cu diploma respectiva nu prea ai ce face... Decat daca e tata sau mama mare shaf pe undeva... Sau poa' sa nu fie, da' sa aiba gologani! Daca are gologani si plocoane, api fiu' tatii este destept de nu-i adevarat, ca are functie inaaalta, masina diesel si casa in suburbii...
Toooti vrem sa fim bussinessmeni. Sincer, stiu ca bussinessman e cu un singur "s" undeva, dar nu stiu unde si fac pariu ca si multi dintre voi nu stiti!!! Dar, wow! "Unde esti tu Google Doamne??!!"... Biiine, acum puteti sa va uitati, ca oricum sunteti curiosi! =)) Ce s-a intamplat cu "bishnitzar", frate?! Adica acel cuvant de ce nu mai are valoare?! Suna "ca de la tzara"? Cam suna, adevaru' fie spus... si totusi?! Problema nu e cuvantul in sine, ci reactia pe care o dezvolta in randul persoanelor din jur! Nu?! De fapt, generatia din ziua de azi din asta traieste practic... Azi nu mai esti "de treaba", "de gashca", "nashpa".... Astea is deja fumate, "COAE", si te faci de ras daca spui asta la sensu' giratoriu! Aaaa, ma scuzati cei care va simtiti, am subminat noul "templu" al micutzului falticeni!! (sau nu ma scuzati, mi se rupe :))) ) Da, falticeni (cu F mic!) si Sensu' Giratoriu (cu mari!) :P! In fine... Acum esti "de porc", "da-te dracu"!!! De fapt, "da-te-n sange"!!! Sau cine stie cate "expresii" CUL or mai fi si nu le-am auzit... Si tre sa le folosesti, da-te-n sange, ca nu esti smeker si nu stii sa vorbesti ca "baietzii" daca nu! Fetitza o sa observe prima, si in barfa cea de toate zilele din cadrul clanului (sau cirezii, nu vreau sa fac discriminare!) va spune asa: "e dragutz, da' nu prea ai ce vorbi cu el... e cam prost"..! Pai "si fara" suparare, ti-ai facut-o cu mana ta; cum poti tu sa folosesti expresii asa invechite si old-school?! Boule!!! :))))
Acum nu mai e cool sa ai geamurile deschise la masina, nu stiatzi? Tre' sa bagi multi wattzi in masina, ca sa vibreze, sa se auda fara geam deschis... Acum nu mai tunezi mashina, e de prost gust! Da da! Acum cat mai mare si cu cat mai multe optziuni - piele neaparat sau hai! macar dublu-climatronic- m-ai inteles, pac-pac?!!! :)) Ai masina, te duci in Sens, nuuuu... well, te duci acasa!! Oricum si acasa e bine, doar ai net, ce naiba!! Intri pe mess, stai opt ani jumate si schimbi statusu' de sase ori in cinci secunde, ca sa stie omu' ce-ai mancat, cum ai mancat, de ce-ai mancat ce-ai mancat si in final ce te-ai cacat!!! Aur! Daca nu stai pe mess, te duci in Vento's!! Fainutz bar, just the wrong fuckin' people!! :) Adica nah... cine sunt eu sa judec ce altii au judecat cu ore in urma?!
In final, unde dracu' ajungem?! Cred in progres si in dezvoltare, dar... Mi se pare cam prea de tot!! Progresam in tehnologie, dar involuam in cultura si civilizatie... Nu mai conteaza cum te porti, ci daca ai masina... Si-asa ai optiuni destul de limitate datorita spatiului interior si al zgomotului!!! Plimb-o, nu ii da flori!!! :P Nu mai citi, prostule, nici macar un ziar, ca esti de porc... Vezi ca il gasesti si pe net!!! Nu mai fa nici un referat, ca un prost deja l-a facut, copie-l! Sau plateste pe cine sa ti-l copie, e mai "relax"... Si cate nu ar mai fi... :)
Daca am avea destula infrasctructura moderna in Romania, la toti cei care se regasesc mai sus, printre care poate si eu, le-as ura un sincer...


DAAAA-I DRUUUUUMUUUU'!!!!!!!!!!!!


Pana data viitoare... respect!!! Aaaa... si da-i drumu' ca esti de porc, da-te-n sange!!! :P

4 comentarii:

dolce spunea...

in sfarSHIT un nou post... shi iote k is shi primu` kre itzi da coment... we, ai fo tru la faza asta... sa moara dushmanii tai, de nu... shi yo stau seara prin sens, la o ciocolata calda, pnm... ma rog, yo am migrat de aproape, din spate la policlinica ("la scari") shi vento's, depinde cu cine iesheam...we, pitoresc loc, n-am ce zice, insa... intr-adevar, cum ziceai shi uh, prea multzi cocalari intr-un singur loc... ata ete... baftale, manka-tz-ash

Catri spunea...

Noah, saru'mana la neamuri de comment!! Asta e orashu' nostru, da' si aici (mai la vale si la stanga!) e cam tot asa... Si eu mai stau prins sens, serios.. Da' noaptea tarziu, dupa ce pleaCA COcalarii, ca ma freaca la cerebel cu discutiile si laudele cu masini si femei materialiste!! Sa va vad eu de-acu, soarecilor, ca e criza financiara! Femeile tre sa va iubeasca de-acu!! =)))

Alida Calistru spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=1QZq7vtIDP4&feature=related - cred k il stiti deja.. da mi s'a parut okzia perfecta sa il impartasesc q voi.. again :)

Anonim spunea...

"Toooti vrem sa fim bussinessmeni. Sincer, stiu ca bussinessman e cu un singur "s" undeva, dar nu stiu unde si fac pariu ca si multi dintre voi nu stiti!!! Dar, wow! "Unde esti tu Google Doamne??!!"... Biiine, acum puteti sa va uitati, ca oricum sunteti curiosi! =))" esti super tare frate!!! respect! atunci cand ai ceva de spus si o spui, o faci cu o putere iesita din comun. TE SFATUIESC SA FII LA FEL DE SINCER IN ORICE CIRCUMSTANTA! le doresc tuturor cocalarilor care citesc blogul tau sa tot cante despre bani si femei... DE RESTUL NE OCUPAM NOI!