joi, 12 iunie 2008

...Telenovele...

"Oooo, si prietenei mele ii plac telenovelele..."
Si azi am sa vorbesc despre telenovele pe bune!! Telenovela... Varianta deja demult personificata ca fiind suplinitor de sot, amant, prieten, copil, catel, etc. Adica oricum te intereseaza mai mult de catelu' familiei Rodrigo de Santos, sau de copilul Angelitei (cu H!) care de fapt e bebe-u' lu' Marimar, furat din satra de la Ilhuminatu' decat de al tau... Va zic eu!!! E copil nascut de tac'su!!
Se spune in vechi legende ca telenovelele trebuiesc urmarite cand performezi o actiune care nu impune miscare!! Dar acum totul se refera la inactiune!!! Inactiunea de a-ti ridica curu' mare din fotoliu, de a mai auzi copilul care plange dincolo, de a constientiza ca ti-a murit mama pe bune, ca suna interfonul de 10 minute, ca sotul tau vrea sa vada FINALA Campionatului Mondial de Fotbal (in care Romania e finalista!)... si toate pentru ca nu poti pierde lacrima din coltu' gurii de care vorbeam acu' vreo 2 zile!! Adica stai in pula calului tzapana pe un scaun sau fotoliu, spargi la inghetzata din borcan (care se dovedeste a fi salata de sfecla rosie!) si pierzi timpul; esti in lumea portugheza in care totul este posibil, mortii reinvie, copiii sunt nascuti din cate 4-5 mame fiecare, sotul nu e sot, glontul nu ucide si apa nu se bea!!! Pe bune-acu'! Ati vazut vreodata in vreo telenovela ca omu' sa bea apa, apa simpla de la chiuveta?? Dracu, fie si minerala, da' sa fie apa!!! (exceptandu-l pe Halcon, care este un fel de Andrii Popa argentinian, cu "peptu' dezgolit" si hainele murdare, care se adapa ca oaia din parau - ca e stealth, nu de alta)... Sau vreo femeie proprietara de casa care sa faca singura mancare si sa nu aiba nush ce sluga neagra?! Si ca tot veni vorba de case, observara-ti ca nu apar niciodata case normale??? Ori sooo viloiu', ori cocioaba din paie si lut... In care locuieste Muma Vrajitoreasa, care taie si spinteca si vrajeste...
Cat de tare e treaba ca niciunei femei in rol negativ nu ii lipseste decolteul si "the evil laugh"!!!
Sincer, pentru barbati ar fi un paradis sa aiba o viata de telenovela, pe cuvant!! Din nou intreb, cati ati observat ca fiiiiecare bucata de pula are cate 2-3 femei care mai au oleaca si se iau de perciuni de gelozie (nu perciuni de gelozie ca atribut, ci din cauza geloziei se trag una pe alta de smoc! :D). Partea proasta e ca tot timpul masculul alfa, alias the good guy, o alege pe aia saraca si mai putin "decoltata" doar pentru sufletul ei!!! PULAAAA!!! Telenoveliticul ala e prost ca un copac si mai are o calitate... Nu existaaa!!! Baieti, ma sustineti aici, ca FIECARE dintre noi am baga mana pe tzatza mai frumoasa chiar daca este "rea"!! Sau aia mai dihai le-ar pocni pe amandoua... Problema cea mai mare intr-o telenovela e ca prinzi foarte rar o imagine cu o tzatza "in timp real", nimeni nu si-o trage adevarat... Unde mai pui ca si toate scenele is in slow-motion, ca e mai "romantic"... NOI VREM FUTAI!!! De asta noi barbatii nu savuram telenovelele si ne tragem net cu transfer mare... Las-o dracu de nevasta proasta sa se uite la Miguelinho al ei, ca Internetu' e plin de porn gretzos!!! De ala cu "futai, sloboz, muie, pizda, cur, ochi, sperma, laba, ciocan, nicovala, grau, fruntea tarii, etc.", urmata de muuuulti icshi in terminatie!!! Daca ar baga si un picut de asta, ar mai merge si o telenovelitza, acolo... Of, dracu!!!
Si persoanele... Persoanele care urmaresc aceste atrocitati murdare (nu suficient de murdare, dupa cum am zis, insa intr-o proportie care sa te faca sa-ti blestemi ratele la noul televizor cu ecran plat) sunt exact alea care cand le vezi boite si aranjate pe strada... Stiti voi, minimal kind!!! ;) ... Nu housewives!! Nu nu!! Alea "tari", gagicile adevarate...
Wait, data fiind vasta mea arie de cunostinte in ceea ce priveste fenomenul telenovelistic ati putea fi tentati sa credeti ca... dar de fapt...sa nu... FUCK IT!!! I'M GAY!!! :))))))
Pana data viitoare... respect!!

6 comentarii:

Abdul spunea...

eu am fost fortat cand eram mic sa ma uit la toate episoadele din Esmeralda... chestia e ca la un moment dat ... fuck.... incepuse sa imi placa... numai ca m-am oprit la timp( altfel cred ca ma duceam pe cai gresite acum~!!!)
un televizor e mai scump decat un vibrator???

dolce spunea...

Quote: "se iau de perciuni de gelozie (nu perciuni de gelozie ca atribut, ci din cauza geloziei se trag una pe alta de smoc! :D)" de perciuni e complement circumstantzial de cauza :-j Bah, fain post... mai interesant dekt ala despre americanofonizare(parerea mea - e mai cu stil, asha...) shi mai cunoscut urechilor mele dekt ala cu februarie... Yo ink mai sunt la nivelul: ramai, dai in toamna :D:D:D Respect!

Anonim spunea...

ce sa zic.. adevarat si totusi prea rece si misogin.. si cum sa nu recurga femeile la telenovele daca nu primesc nimic din partea barbatilor? ..asa cum recurg si barbatii la strip-cluburi, baruri sau cum le ziceti voi.. sa nu se inteleaga ca's vreo telenovelara.. am trecut si eu prin faza asta.. recunosc.. atunci cand au aparut primele telenovele dar mi'a trecut repede.. si catrinel mama.. de unde stii tu atatea detalii despre telenovele dak nu cumva iti si plac? sau a fost doar pt documentare :))

Catri spunea...

Ca e de Esmeralde sau Marimare... tot telenovela e!!! Si da!, am avut si eu partea mea de spaniolisme si morti reinviati... Si m-au prins!!! Cat despre "rece" si "misogin"... draga mea Alida... TOATE posturile mele au o doza, mai mica sau mai mare, de misoginism... I HATE WOMEN!!! Asta nu e ceva nou... I'm gay!! :))) Si stiu asa multe pentru ca ma intereseaza cultura anti-cultura dezvoltata in ultima vreme... Si curentul "orice pentru rating" promovat lately... Si... Multe altele!! :)

Anonim spunea...

well.. felicitari... cu atitudinea asta nu ai sa atragi nici o fata... doar baieti.. si dak zici k esti gay... inseamna k tre sa fii tare fericit... kiar imi facea placere sa citesc articolele tale... dar asta nu prea a fost pe gustul meu... si nu ma refer neaparat la continut... cat la limbajul si exprimarile folosite... u used 2 be funny.. now u're just.. BIG.. and big isn't funny... it's just.. 2 much

dolce spunea...

We, omule... Fanii tai te vor. Mai scrie si tu ceva, ca... doresc sa cuget din nou din pricina afirmatiilor tale. ;) Hai bafta, ma retrag k maine am examen :D